Sep 25

Door de aanschaf van de nieuwste zeer specialistische laseruitlijnapparatuur en trilling meting apparatuur kunnen wij vanaf heden deze services aan al onze klanten aanbieden. Door regelmatig de uitlijningen van uw machine-aandrijvingen te laten controleren krijgen o.a. lagers, keerringen en assen (veel) minder te verduren en zal dit in de toekomst kostenbesparend werken op het onderhoud aan uw machines. VTS heeft 2 specialisten in dienst die volledig thuis zijn in het uitlijnen en trillingsvrij plaatsen of bijstellen van kleine aandrijvingen van bijvoorbeeld transportbanden, pompen en compressoren tot grote 1250 KW (onder water) motoren van baggerschepen.

Middels periodieke metingen kan er inzicht worden verkregen in de verandering van trilling en uitlijning gedrag van installaties. Door met een vast interval metingen uit te voeren kan er een trend worden samengesteld. De trendwaarde is een gemiddelde waarde en geeft een indicatie indien er een verandering in machinegedrag optreedt. Uit de analyse zal vervolgens blijken wat de oorzaak is van deze verandering en kunnen er preventieve maatregelen geadviseerd worden. Deze maatregelen lopen uiteen van een smeeradvies tot een controle van de uitlijning of het (preventief) vervangen van machine onderdelen zoals lagers of keerringen. VTS kan deze service en materialen vrijwel altijd direct verzorgen. Daarnaast is er de mogelijkheid al deze metingen te verwerken in een klantspecifieke database zodat alle metingen en trends ten alle tijden beschikbaar zijn in het online klant portal.

Heeft u een vraag over deze service of wilt u een afspraak maken om uw machines trillingsvrij te laten uitlijnen neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *