Wij zijn VTS Technical Projects. Wij realiseren technische turnkey- en deelprojecten, hoofdzakelijk in de industriële sector.

VTS Technical Projects helpt klanten door eerst goed te luisteren en vervolgens de meest effectieve vertaalslag te maken; van idee tot uitvoering. Door onze brede ervaring in uiteenlopende branches, kunnen wij voor uw uitdaging snel onze oplossing bieden.

VTS Technical Projects onderscheidt zich door gebruik te maken van eigen personeel, waardoor uw vaste contactpersoon uw processen kent en begrijpt wat u bedoelt. Ook hebben wij een volledig uitgeruste werkplaats zodat wij ook ad hoc aan de slag kunnen, zonder afhankelijk te zijn van derden. Onze werkplaats is zeer geschikt voor machinebouw en –revisie, en ook elektrotechnische panelen en installaties maken wij in onze separate werkplaats in eigen beheer.

VTS Technical Projects opereert internationaal, maar schuwt regionale projecten niet. Vanuit onze standplaats Doetinchem hebben wij de beschikking over uitstekende verbindingswegen naar locaties in Nederland en Duitsland. Over de hele wereld kunnen wij zorg dragen voor installatie van uw machines en machinelijnen, al dan niet in samenwerking met lokale partners.

Mogen wij met u komen kennismaken?

Laat hier een terugbelnotitie of bericht achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0314-842939.

VTS Technical Projects BV is onderdeel van de VTS Technical Group BV. Lees hieronder meer over wat andere bedrijven uit de VTS Technical Group BV voor u kunnen betekenen…

VTS Technical Projects zorgt voor continuïteit binnen uw bedrijf. Heeft u een technisch project waar u een sterke partner voor zoekt?

VTS Technical Group BV

VTS Technical Group is een Achterhoeks industrieel dienstverlener uit Doetinchem. Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een mooi team met enthousiaste & gespecialiseerde medewerkers.
Wij bedienen met elkaar meer dan 200 bedrijven en zijn nog altijd sterk groeiend in zowel aantal klanten als medewerkers.

Om onze klanten optimaal te bedienen, bestaat VTS Technical Group uit de volgende gespecialiseerde bedrijven:

  • VTS Technical Projects BV; logo_websiteVoert technische projecten uit van revisie tot nieuwe machinelijn. De kracht van
    VTS Technical Projects voor u als klant is one-stop-shopping: wij combineren de beste engineering, mechanisatie en automatisering met efficiënt gecoördineerde uitvoering om voor u keer op keer een succesvol project op te leveren.
  • VTS Technical Support BV; Logo_VTS-SupportLevert de juiste (technische) mensen voor uw klus, project of interim opdrachten. Doordat wij werken met “eigen” mensen, weten wij hoe u werkt en kunnen we snel schakelen in het geval van calamiteiten.
  • VTS Technical Automation BV; Zorgt ervoor dat uw productie, VTS-Automation_logomaterial handlings, robots en kwaliteitscontrole correct aangestuurd worden. Zowel software-engineering als panelenbouw zijn onze core-business om uw processen optimaal te laten functioneren. Hiervoor hebben wij alle ingrediënten in eigen huis!

Als technisch partner zorgen wij ervoor dat u zich kunt richten op uw core-business. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat ú meer resultaat genereert. Kortom, wij beloven u: Meetbaar meer resultaat.