Wij zijn VTS Technical Projects. Wij realiseren technische turnkey- en deelprojecten, hoofdzakelijk in de industriële sector.

VTS Technical Projects helpt klanten door eerst goed te luisteren en vervolgens de meest effectieve vertaalslag te maken; van idee tot uitvoering. Door onze brede ervaring in uiteenlopende branches, kunnen wij voor uw uitdaging snel onze oplossing bieden.

VTS Technical Projects onderscheidt zich door gebruik te maken van eigen personeel, waardoor uw vaste contactpersoon uw processen kent en begrijpt wat u bedoelt. Ook hebben wij een volledig uitgeruste werkplaats zodat wij ook ad hoc aan de slag kunnen, zonder afhankelijk te zijn van derden. Onze werkplaats is zeer geschikt voor machinebouw en –revisie, en ook elektrotechnische panelen en installaties maken wij in onze separate werkplaats in eigen beheer.

VTS Technical Projects opereert internationaal, maar schuwt regionale projecten niet. Vanuit onze standplaats Doetinchem hebben wij de beschikking over uitstekende verbindingswegen naar locaties in Nederland en Duitsland. Over de hele wereld kunnen wij zorg dragen voor installatie van uw machines en machinelijnen, al dan niet in samenwerking met lokale partners.

Mogen wij met u komen kennismaken?

Laat hier een terugbelnotitie of bericht achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0314-842939.

VTS Technical Projects BV is onderdeel van de VTS Technical Group BV. Klik hier om meer te lezen over wat andere bedrijven uit de VTS Technical Group BV voor u kunnen betekenen!